Wednesday, 15 August 2012

Kapsels mannen 2013

Kapsels mannen 2013

 is niet een woord dat vaak in verwijzing naar een man gebruikt is maar met de opkomst van de metroseksueel man, de scène is veranderd en vandaag mannen zijn ook als bezorgd over hun blikken als zijn vrouw. Zij ook vaak de salon en zorgen dat ze zien er prim en juiste. Er zijn nu gespecialiseerde salons voor mannen en haarstylisten die gespecialiseerd in de kapsels van de mannen zijn. Er zijn vele avant-garde mannelijke kapsels die mannen proberen en vol vertrouwen uitvoering. Is er een enorme verschuiving in de normen en standaarden in de manier waarop die een man moet gedragen-tegenwoordig hij ook heeft de speelruimte om te praten over zijn uiterlijk en wijzigen of upgraden met behulp van producten van de schoonheid. Schoonheid is niet langer de enige arena van vrouwen. Hier zou bespreken we enkele van de nieuwe moderne kapsels voor mannen, die heel populair in de Z-generatie zijn.

Nieuwe moderne kapsels voor mannen


Er zijn drie fundamentele kapsels voor mannen-ze kunnen houden het kort absoluut in een conventionele of halflang houden of het langer groeien.

Klassieke knippen

Kapsels mannen 2013

Kapsels mannen 2013

De korte kapsel is over het algemeen genoemd de "klassieke kapsel" waardoor haar en de persoon zien er netjes en het geeft een zeer fatsoenlijke en formele look. Het is elke dag gemakkelijker te onderhouden en gemakkelijker te stijl.

Bemanning Kapsels

De bemanning cut is de kortste kapsel dan scheren je haar uit en nogal in de mode is deze dagen. Bemanning knippen de oren blootstelt en de vorm van het hoofd dus is het raadzaam voor die mensen die kleine oren en een symmetrisch ronde hoofd hebben is geopenbaard. Als uw gezicht ovaal gevormd de bemanning cut kan echt ziet er warm op je.

Messed Up kapsel

Dan komt de middellange kapsel dat mannen deze dagen hebben sportieve en dat vereist houden het haar een beetje lang, zodat je kan sport een geknoeide omhoog kijken wat betekent dat het haar zou worden geknoeid met zorg maar het zou niet geven een look "uit het bed" nog zou enigszins vergelijkbaar met die. Om dit soort een kijkje moet gebruik van styling producten zoals haargel en plakken die het haar hydrateren en ook stijl. Spikes zijn ook in de mode tegenwoordig en dus dat je hebt ook een woord met uw stylist of spikes zou u bevallen.
Verwarde Kapsels

Dit is ook een soort rommelig blik al in tegenstelling tot pieken kan het geven ook een formele blik. Dit kapsel kan ook werken voor mensen die hebben van krullend haar en het geeft een zeer natuurlijke uitstraling.

Lange haarstijl

U kunt ook gaan voor lange kapsel, maar als u wilt groeien het lange, groeien aan alle zijden. Niet knippen van de voorkant en het groeien aan de achterkant omdat het geeft u een armoedige look met rat staart als opknoping achter.

Dit is alles over de nieuwe moderne kapsels mannen, maar het hangt grotendeels van iemands haartype, leeftijd en vorm van het gezicht. Dus voordat gaan voor een kapsel of kiezen voor een kapsel het beter is om uw Haarstylist die over de geschiktheid van een kapsel op u adviseren kan raadplegen. Een kapper kan ook adviseren over de andere aspecten van een kapsel zoals de lengte van de pony en de producten die u gebruiken moet om de stijl.

0 comments:

Post a Comment